KUVA
KUVA
KUVA
JULISTE_TEKSTI_JPG – Version 2
previous arrow
next arrow
 

Finnlad!

KUVA-FINNLAD

FINNLAD -sivuston kuvat ovat Pasi Kostiaisen ottamia – jos eivät poikkeuksellisesti ole, se on kerrottu ja kuvat on julkaistu kuvaajan luvalla sekä hänen nimensä kertoen.

Tämän infosivun ja FINNLAD -etusivun kuva on vaihtuva. Ensimmäinen kuva on nyrkkeilijälegenda Olli Mäestä (1936–2019). Kuva on otettu syksyllä 2016.

Kaikki oikeiden kuviin pidätetään FINNNLAD -sivustolla, niiden uudelleen julkaisu on kielletty.

PHOTOS IN FINNLAD – copyright Pasi Kostiainen – All rights reserved.

ARVO-FINNLAD

FINNLAD käsittelee pääasiassa seuraavia aiheita: populaarikulttuuri, matkailu, kaupunkikulttuuri Helsingissä ja muualla.

Kuvien ja juttujen pohjalla on arvomaailma, joka pohjautuu YK:n ihmisoikeuksien julistukseen (https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/index.html).

Jos et usko ilmastomuutoksen todellisuuteen, koulutukseen ja erityisesti tyttöjen koulutuksen tärkeyteen, tasa-arvoon ja siihen, että jokaisen pitäisi pystyä elämään tekemästään työstä saamallaan palkalla, lue jotain muuta kuin FINNLADIA – tietopohjasi kaipaa vahvistamista ennen kuin joudat höpsöttelemään populaarikulttuurin ja reissaamisen parissa.

VALUES – The main subjects in FINNLAD are popular culture, travelling and city culture in Helsinki and elsewhere. You can enjoy FINNLAD stories if you share values of the Universal Declaration of Human Rights (https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/index.html ). FINNLAD believes the global action to combat climate change, FINNLAD believes equality, the importance of education and especially the education of girls and that everyone should be able to live on their salary. If you don´t share these thoughts maybe you should read something more serious than FINNLAD.

SÄÄNTÖ-FINNLAD

FINNLAD -sivustolla ei ole kommentointimahdollisuutta.

Jos haluat kehua tai kiittää, osoita ystävällisyyttä jollekin läheisellesi. Koirasi kaipaa rapsutusta, tuskin puolisosikaan siitä pahastuu. Soita jollekin, jolle sinun olisi pitänyt soittaa jo ajat sitten.

Jos olet eri mieltä ja suorastaan raivostut jostain kuvasta tai kirjoituksesta, pahoittelut. Se on kuitenkin vain kuva tai kirjoitus, yksi tulkinta jostain hetkestä ja asiasta. Jos suututtaa niin paljon, että tekee mieli lähettää vihainen viesti jonnekin, toimi näin: sulje laite, josta tätä luet tämän kappaleen jälkeen. Mene ulos. Juokse kymmenen kilometriä. Jos suututtaa vieläkin, juokse toiset kymmenen kilometriä.

RULES – FINNLAD is not interactive media. There`s not opportunity send comment. If you want to say something nice save those words to the living creatures near you. If you want to say something mean, don´t. It`s only on photo or few words, get over it.